fbpx

„Sper să nu fugă de ședințe așa cum a fugit din Romania”. Angela Gonța a depus o plângere pe Cristian Rizea

Angela Gonța a depus o plângere la Poliție pe numele lui ex-deputatul român și fugarului Cristian Rizea. Jurnalista îl acuză de calomnie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„N-am nicio plăcere, dar am depus totuși o plângere la Poliție pe numele lui Rizea care lansează în spațiul public calomnii la adresa mea. Sper să nu fugă de ședințe așa cum a fugit din Romania unde a fost condamnat penal”, scrie Gonța pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, jurnalista a tins să precizeze detalii despre înregistrarea unde aceasta ar fi solicitat pentru TV8 suma de 50.000 de euro, de la Vlad Filat.

„Totodată în legătură cu înregistrarea trucată publicată încă acum un an, pe un canal de youtoube anonim si tirajată de unii cu rea vointa, precizez că, desi vocea îmi aparține, declaratiile din înregistrare sunt distorsionate, scoase din context, montate in mod eronat iar mesajul pe care il trasmite nu corespunde adevarului”, mai spune aceasta.

Înregistrările sunt reale, dar nu fac referire la TV8, potrivit Angelei Gonța

”Înregistrările sunt din anii 2015-2016 ori atunci TV8 nici nu exista. Am depus o plangere penală și am solicitat procuraturii sa investigheze cum a fost posibil ca discuțiile private sa ajungă in spațiul public, cine a trucat discuția si a publicat-o”, a conchis Gonța.

Amintim că și Mariana Rață l-a acționat în judecată pe Cristian Rizea.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button