fbpx

Soluții financiare în 10 minute. Tu știi care sunt avantajele unui credit rapid?

Planificarea bugetului familial pare să fie o sarcină ușoară când cel puțin doi membri ai familiei au un venit lunar stabil. În acest caz, posibilitatea de a agonisi un capital pentru planuri mărețe este mai mare decât ar părea la prima vedere, nu-i așa?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuși, cum procedezi când apar probleme financiare care nu pot fi amânate? Regândești bugetul și cauți soluții? Dacă nu ai chef să te adresezi la rude sau prieteni, e momentul oportun să afli despre varianta unui credit rapid, care îți va rezolva dificultățile financiare mai repede decât te așteptai.

De ce ai avea nevoie de acest serviciu financiar și cum te-ar ajuta să scapi de situațiile în care ai nevoie urgent de bani? Descoperă mai jos trei avantaje principale ale unui împrumut rapid.

Accesibilitate și rapiditate

Serviciile de credite rapide au apărut pe piață din nevoia de a oferi persoanelor oportunitatea de a obține sume de bani necesare pentru nevoile personale, precum o mică renovare a apartamentului, amenajarea grădinii și, de ce nu, electrocasnice noi. Un credit rapid doar cu buletinul în Chișinău îți oferă această posibilitate și te ajută să păstrezi bugetul lunar pentru sarcinile pe care ți le-ai plănuit în perioada respectivă.

Primul avantaj (unul vital, de altfel) este accesibilitatea unui astfel de împrumut. Acesta este oferit tuturor persoanelor care au nevoie de soluții financiare urgente. Ele pot aplica online, pe site-ul companiei în care au încredere sau la oficiul acesteia. Procedura de beneficiere a acestui serviciu este pe cât de simplă, pe atât de rapidă. Solicitarea este analizată în cel mult 15 minute după aplicare, apoi ești contactat de reprezentanții companiei la care ai trimis formularul.

Întocmirea și semnarea contractului are loc în condiții simple și fără multe bătăi de cap. Facilitatea de a obține un credit rapid este tocmai acea soluție de care ai avea nevoie când până la salariu au mai rămas încă două săptămâni. Un credit rapid te scapă de stres și te face să ieși dintr-un impas provocat de lipsa banilor.

Pachet minim de acte pentru obținerea creditului

O sumă rezonabilă de bani ți-ar rezolva orice situație de urgență, în special când nu ai timp să stai la cozi și să aștepți o mulțime de acte pentru a solicita un credit. Un pachet minim de documente îți economisește atât timpul, cât și banii. Procesul de aplicare este maxim simplificat, iar creditul este oferit chiar în aceeași zi. Nu mai ești obligat să fugi prin tot orașul pentru a aduna certificate de venit sau alte acte inutile. Ai nevoie doar de buletinul de identitate pentru a-ți confirma corectitudinea datelor personale. De restul se ocupă echipa care îți acordă un împrumut de acest tip.

Mai multe posibilități de ridica banii în numerar

Un simplu solicitant al unui credit rapid în Moldova trece prin câteva etape înainte de a primi suma necesară. Acest proces, însă, este și mai complicat când acesta apelează la o instituție bancară. Aici există doar o singură posibilitate de a primi banii cash: direct de la angajatul instituției. Între timp, companiile de creditare nebancară îți oferă multiple posibilități de a obține banii solicitați. Astfel, poți ridica banii în numerar în unul dintre oficiile sale în Moldova, la oficiile Poșta Moldovei (este perceput un comision nesemnificativ). În plus, banii pot fi transferați pe contul tău bancar sau pe card. La fel, poți primi banii în Portmoneul RunPay sau să îi ridici în numerar de la orice terminal RunPay Mini (la fel, cu un comision nesemnificativ).

Orice problemă financiară are o soluție optimă. În loc să o cauți în buzunarul rudelor sau prietenilor, alege să apelezi la profesioniști și să-ți salvezi bugetul fără pierderi mari.

O poți face împreună cu echipa Kreddy – serviciul de creditare perfect pentru bugetul tău. Diferențierea companiei constă în oferirea împrumuturilor rapide cu cele mai avantajoase dobânzi de pe piață. Fără comisioane ascunse și cheltuieli suplimentare, obții un credit rapid online, fără acte, chiar în aceeași zi. Tot ce trebuie să faci e să întrunești următoarele condiții:

  • Să ai vârsta între 18 și 70 de ani;
  • Să fii o persoană care împrumută responsabil;
  • Să dispui de o sursă de venit stabilă;
  • Să furnizezi informații valabile și corecte.

Acum a devenit mult mai ușor să ieși din capcana lipsei mijloacelor financiare. E timpul să-ți iei bugetul sub control și să suni la numărul de telefon 078188818 pentru a-ți lua banii chiar astăzi.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button