fbpx

Șoferul care a s-a ciocnit cu un troleibuz pe strada Muncești a decedat pe patul de spital

Șoferul mașinii care în data de 2 aprilie s-a ciocnit violet cu un troleibuz de pe ruta numărul  5, pe strada Muncești, a decedat la spital. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bărbatul avea 32 de ani și activa în sistemul afacerilor interne din 2014, ultima sa funcție fiind subofițer superior al Secției patrulare Chișinău a Direcției patrulare Centru a Inspectoratului național de securitate publică.

„Colegul nostru care conducea mașina în acel moment a decedat. Transmitem condoleanțe familiei și reiterăm despre necesitatea respectării regulamentului circulației rutiere de fiecare participant la trafic, indiferent de statut sau funcție”, a transmis Diana Fetco.

Un accident rutier cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 5 și a unui automobil Toyota Corolla a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 7:40, pe șoseaua Muncești din capitală, în apropierea stației de așteptare a transportului public „Asociația Carmez”. În troleibuz se aflau trei pasageri, nimeni dintre aceștia nu a avut de suferit – anunță Regia Transport Electric Chișinău (RTEC).

Personalul liniar, conductorul și conducătorul troleibuzului au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Preliminar, s-a stabilit că automobilul circula pe contrasens.

Articole asemănătoare

Back to top button