fbpx

Socialiștii cer excluderea deputaților Bolea și Suhodolski din PSRM

Comitetul executiv PSRM cere excluderea deputaților Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski din rândurile PSRM. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis de partid. „deputații în Parlament, Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski în mod conștient și deliberat au manifestat pe parcursul ultimelor luni un comportament sfidător, care contravine poziției și intereselor partidului. În consecință, în privința acestora au fost inițiate mecanisme interne de sancționare și a fost oferit termen pentru revenirea colegilor în albia de activitate a partidului.” 

Astfel, potrivit partidului, „reieșind din neglijarea continuă a intereselor partinice cu desfășurarea activităților incompatibile cu viziunile și pozițiile partidului, Comitetul Executiv al PSRM solicită Fracțiunii BCS din Parlamentul Republicii Moldova excluderea din componența acesteia a deputaților Bolea Vasile și Suhodoliskii Alexandr și excluderea lor din toate funcțiile în care aceștia au fost delegați de fracțiune.”

La fel, Comitetul Executiv cere Consiliului Republican al PSRM excluderea din rândurile PSRM a lui Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski.

Totodată, partidul solicită deputaților Vasile Bolea și Alexandr Suhodolski să renunțe la mandatele de deputat obținute în urma candidării pe listele BCS.

Articole asemănătoare

Back to top button