fbpx

Sistemul medical mai pierde încă doi specialiști. Un medic și o asistentă, răpuși de COVID-19 

Sistemul medical din țara noastră a mai pierdut doi specialiști din cauza COVID-19. Ambii au activat în cadrul IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Este vorba despre medicul Evghenii Polejaev, de doar 54 de ani și Alla Bantiuc, în vârstă de 62 de ani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Evghenii Polejaev a decedat la data de 4 martie. Acesta a activat în instituție timp de 35 de ani.

„A fost un coleg săritor la nevoie, cu un suflet blând, un profesionist în munca sa. A fost un om înțelept, bun, amabil, sârguincios”, se arată într-un mesaj publicat de instituția medicală.

Iar asistenta medicală din Secția Chirurgia Toracică, Alla Bantiuc a pierdut lupta cu noul tip de coronavirus la o zi de la decesul medicului Polejaev, mai exact la data de 5 martie.

„Noi am pierdut o persoană, care a fost nu doar o colegă, ci și o prietenă adevărată, o mamă. Doamna Alla a fost un om deosebit, blândă, bună la suflet, înțelegătoare”, susține conducerea instituției.

Vineri, 5 martie, Ministerul Sănătății a precizat că bilanțul deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 4049 de cazuri. Până la ziua de azi, 93 de lucrători medicali au decedat din cauzat infecției COVID-19.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button