fbpx

Și-au uitat copilul de trei ani în troleibuz. Ce pedeapsă riscă părinții

Doi părinți riscă să fie amendați, după ce și-ar fi uitat copilul de trei anișori în troleibuzul de pe ruta nr. 22. Incidentul s-ar fi produs duminică, 29 noiembrie, în sectorul Botanica al capitalei.

Ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că cei doi părinții, împreună cu copilul, dar și niște cunoscuți, ar fi fost în ospeție, iar când se întorceau spre casă, ar fi coborât din troleibuz, însă ar fi uitat de copil.

Taxatoarea a alertat poliția la serviciul 112 despre acest caz, iar la scurt timp au sunat și prăinții copilului. Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj BPRO care au preluat copilul de la stația terminus a troleibuzului și l-au transmis în siguranță părinților.

Pe numele celor doi părinți a fost întocmit un proces-verbal în conformitate cu articolul 63 din Codul Contravențional despre „Neîndeplinirea obligaţiilor de întreţinere, de educare şi de instruire a copilului”, iar aceștia riscă să se aleagă cu o amendă de la 300 la 750 de lei, sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 15 la 25 de ore.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button