fbpx

Și-ar fi stropit sora mai mică cu benzină și a incendiat-o. Pedeapsa pe care a primit-o un tânăr din Rezina

Tânărul de 29 de ani, originar din Rezina, care și-ar fi incendiat sora mai mică, la Hâncești, conducând la decesul acesteia, a primit o pedeapsă de 13 ani și 4 luni de închisoare. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Hâncești, sediul Central, pe baza acuzației de omor premeditat al unui membru de familie, săvârșit cu deosebită cruzime.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pedeapsa stabilită pentru el constă într-o perioadă de închisoare de 13 ani și patru luni, care urmează a fi executată într-un penitenciar de tip închis.

Potrivit acuzării formulate de către procurori, la data de 6 martie 2023, aproximativ la ora 17:00, inculpatul se afla în curtea proprie a unei gospodării dintr-un sat din raionul Hâncești, când a avut loc un conflict între el și sora sa mai mică în legătură cu împărțirea banilor obținuți din vânzarea unui imobil. În cadrul acestui conflict, inculpatul a amenințat-o pe sora sa că o va incendia.

Imediat după amenințări, tânărul a stropit-o pe sora sa peste tot corpul cu o substanță inflamabilă și a dat foc. Ca rezultat, victima a suferit arsuri termice grave, care au condus la decesul ei la data de 13 martie 2023, în spital.

Din declarațiile martorilor, a rezultat că cei doi frați se certau și se băteau frecvent din cauza neînțelegerilor financiare.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția pentru faptele de care a fost acuzat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată prin apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button