fbpx

Serviciul de eliberare a permiselor de acces în zona de frontieră, online. Ce facilități mai oferă e-Permis

Cetățenii vor putea depune cererea în format electronic și nu vor mai fi obligați să dețină asupra lor permisele pe suport de hârtie, iar polițiștii de frontieră vor putea verifica documentele în regim online.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Asta datorită sistemului Informațional e-Permis, care este funcțional din data de 21 februarie. Acesta este un serviciu online de eliberare a permiselor de aflare în zona de frontieră.

La fel, cetățenii vor putea accesa E-PERMIS din orice colț al țării și inclusiv de pe dispozitivele telefoanelor mobile conectate la internet. Depunerea cererii sau informarea autorității de frontieră privind intenția de a vizita o locație aflată la frontiera de stat va fi rapidă și accesibilă.

Accesarea sistemului va fi posibilă de pe site-ul oficial al Poliției de Frontieră, la capitolul Informații utile, rubrica „E-Permis” sau acces direct pe link: www.epermis.border.gov.md.

Pe parcursul anului 2022, Poliția de Frontieră a eliberat peste 24 de mii de premise de acces în zona de frontieră, 482 de permise pentru ambarcațiuni, peste trei mii de avize pentru vânătoare, 229 de autorizații de activitate în zona de frontieră și alte 37 de premise de activitate în punctele de trecere a frontierei.

Articole asemănătoare

Back to top button