fbpx

Șeful democraților de la Edineț, exclus din partid: „Nu este loc de trădători şi oportunişti”

Preşedintele interimar al OT Edineţ, Igor Nepeivoda, a fost exclus astăzi, cu votul unanim al membrilor Biroului Executiv şi în urma consultărilor cu echipa locală, din Partidul Democrat. Acesta ar fi acționat împotriva partidului și a echipei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

PDM informează, printr-un comunicat de presă, că Nepeivoda ar fi încercat să-i impună pe membrii organizaţiei teritoriale să semneze o declaraţie mincinoasă împotriva PDM.

„Colegii Partidului Democratic din teritoriu sunt revoltaţi de acţiunile lui Nepeivoda, care slujeşte intereselor PSRM-Şor, în virtutea angajamentelor pe care le are faţă de aceştia. În PDM nu este loc de trădători şi oportunişti. PDM face altfel de politică”, se arată în comunicat.

Amintim că, astăzi, s-a anunțat că organizația raională a PDM din Drochia părăsește partidul. Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu o reacție la declarația organizației teritoriale a partidului din raionul Drochia, spunând că membrii au fost amenințați pentru a părăsi formațiunea. Mai multe detalii AICI.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button