fbpx

Organizația raională a PDM din Drochia părăsește partidul. Reacția lui Pavel Filip

Într-un document semnat de mai mulți membri, inclusiv vicepreședintele raionului, consilieri raionali și locali, membri ai echipei organizației teritoriale a Partidului Democrat din Moldova (PDM) se anunță că organizația raională părăsește partidul.  

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În declarație, semnatarii își exprimă dezacordul cu acțiunile conducerii PDM, care ar fi dus la plecările din partid pe tot parcursul acestui an, dar și față de lipsa de atenție acordată raioanelor de nord ale țării.

„Vă aducem la cunoștință decizia Organizației raionale de partid Drochia a PDM de ieșire din rândurile partidului democrat. Decizie susținută în corpore de conducerea organizației, președintele și vicepreședinții, președinții organizațiilor de tineret, femei și veterani, precum și de liderii organizațiilor primare, primari și consilieri raionali aleși pe listele PDM.

Regretăm profund și exprimăm dezacordul hotărât în legătură cu evenimentele din ultimul an din cadrul PDM, care au dus la plecarea din partid și fracțiunea PD a majorității deputaților, părăsirea partidului de către mai multe organizații teritoriale ale PDM, precum și ieșirea opurtunistă și fără logică politică de la guvernare”, se arată în declarație.

„Drum bun și cărare bătută!”

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu o reacție la declarația organizației teritoriale a partidului din raionul Drochia, spunând că membrii au fost amenințați pentru a părăsi formațiunea.

„Nimic nou sub soare. Metode clasice banditești, șantaj și intimidare: alianța Dodon-Șor, alături de Nichiforciuc-Andronachi-Vâlcu, în acțiune. Pe cei care au funcții – îi amenință că vor fi dați afară, pe primari îi sperie că nu vor mai primi finanțare.

PDM a spus clar: vrem altfel de politică. Pentru noi, altfel de politică înseamnă fără hoți, fără criminali. Anticipăm și alte acțiuni din aceeași serie. Dacă unii se simt mai confortabil alături de Șor, Nichiforciuc, Andronachi sau Dodon, răspunsul e simplu: „drum bun și cărare bătută” ”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button