fbpx

Șeful adjunct al INSP spune că bătrâna care a avut ieri un conflict cu polițiștii ar putea fi amendată

Bătrâna care nu s-ar fi conformat ieri cerințelor polițiștilor în timp ce vindea neautorizat verdețuri ar putea fi amendată. Declarația îi aparține șefului adjunct al INSP.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alexei Grosu a declarat pentru TVR Moldova că pe numele cetățenei a fost pornită o procedură contravențională. Conform lui, pe lângă faptul că ar fi practicat comerțul fără acte corespunzătoare, urmează să se stabilească dacă bătrâna are mai mult de 63 de ani și dacă ar fi încălcat prevederea care le interzice persoanelor în etate să se deplaseze din case fără necesitate stringentă.

Grosu spune că la fața locului se aflau patru persoane. Ele au fost somate să plece, iar trei dintre ele s-au conformat. Femeia, însă, ar fi revenit de mai multe ori acolo. Oficialul declară că aceasta nu ar fi fost îmbrâncită, iar la fața locului „a fost un teatru”, informează sursa citată. În același timp, ofițerul care ar fi bruscat-o pe bătrână, la fel, riscă să fie sancționat.

Amintim că, ieri, locatarii unui bloc de pe bd. Moscova au alertat oamenii legii despre faptul că mai multe persoane ar vinde neautorizat produse agricole în preajma casei. Ofițerii care s-au deplasat la fața locului ar fi rugat persoanele vizate să se deplaseze lângă piața autorizată din apropiere, însă femeia în cauză ar fi refuzat categoric acest lucru, motiv din care s-ar fi iscat conflictul.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button