fbpx

Ședința de judecată în dosarul Șor a fost amânată din nou. Care este motivul de această dată?

O ședință de judecată în dosarul primarului de Orhei, Ilan Șor, a fost din nou amânată. Aceasta urma să aibă loc astăzi, 20 februarie, la Curtea de Apel Cahul și a fost stabilită în altă zi, după o cerere a avocaților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Procuraturii Anticorupție, Anastasia Mihălceanu, avocații lui Ilan Șor, prin demersul apărării, „au solicitat amânarea ședințelor de judecată pe motiv că clientul lor este în campanie electorală și participă la un șir de evenimente”, potrivit INPAșadar, ședința următoare este preconizată pentru 3 aprilie, la ora 11:30.

Menționăm că ședința de judecată urma să aibă loc astăzi, din cauza că pe 21 ianuarie curent aceasta a fost amânată, motivul fiind faptul că Centrul Național de Expertiză Judiciară nu a venit cu un răspuns în legătură cu expertiza economico-financiară dispusă anterior pe cazul dat.

Amintim că primarul de Orhei, Ilan Șor, a fost condamnat în iunie 2017 la șapte ani și jumătate de închisoare, acuzat că ar fi cauzat prejudicii Republicii Moldova prin înșelăciune și abuz de încredere, sentință ce a fost atacată în instanța de apel de procuror, avocații inculpatului și reprezentantul SA Banca de Economii.

Articole asemănătoare

Back to top button