fbpx

Şedinţa de judecată în cazul Marcelei Paladi a fost întreruptă. Avocaţii cer sechestru pe maşinile şoferului

La Judecătoria Buiucani are loc prima ședință de judecată în cazul Marcelei Paladi, tânăra care a rămas fără ambele picioare în urma accidentului de acum două luni de pe viaduct. În sala de judecată a fost prezentă Marcela, dar și bărbatul care a lovit-o cu mașina. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La proces a venit și Marcela, în scaun cu rotile. Procuratura municipiului Chișinău a expediat cauza penală în instanță în 13 martie. În cadrul primei ședințe de judecată, avocatul Marcelei Paladi, în vârstă de 25 de ani, cere ca învinuitului Tudor Begu, cel care ar fi dat cu maşina peste ea, să-i fie sechestrate două automobile. Acelaşi lucru îl solicită şi procurorul de caz pentru a putea, eventual, să poată încaseze un prejudiciu moral de la inculpat.

De cealaltă parte, avocatul lui Gheorghe Begu a declarat că la această etapă nu crede că este necesar aplicarea sechestrului pe bunuri şi că clientul său nu se va eschiva de la instituţiile de drept.

Şedinţa a fost întreruptă, iar magistratul de la Judecătoria Chişinău cu sediul în sectorul Buiucani, urmează să se expună joi, 30 martie, pe marginea solicitării avocatului victimei şi procurorilor.

Amintim că în noaptea de 5 spre 6 februarie, au avut loc două accidente. Ea încerca să scoată triunghiul de semnalizare din portbagaj, când a fost strivită de o altă mașină. Șoferul și-a recunoscut vina iar autoritățile au pornit o cauză penală.

Conform articolului 264 din Codul penal, care se referă la încălcarea regulilor de securitate a circulației sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, în cazul în care șoferul va fi recunoscut vinovat pentru producerea accidentului, acesta riscă de la 3 la 7 ani de închisoare, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Articole asemănătoare

Back to top button