fbpx

Schimbarea WhatsApp care a rezolvat cea mai mare problemă a aplicației

Deja de mulți ani, contul tău de WhatsApp de pe telefon a putut fi folosit și pe laptop sau desktop, facilitându-ți accesul nestingherit la conversațiile cu prietenii, familie sau colegi de muncă. Până acum, însă, nu a putut fi folosit și pe un al doilea telefon.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În urmă cu ceva timp, creatorii WhatsApp au introdus în populara aplicație de mobil un sistem prin care puteai să folosești același cont pe mai multe telefoane cu Android. Mecanismul cu pricina era intitulat Companion și funcționa concomitent pe până la cinci smartphone-uri cu sistemul de operare al Google. Inevitabilul s-a produs, iar funcționalitatea similară este acum disponibilă și pentru utilizatorii de iPhone, scrie Playtech.

WhatsApp, pe mai multe telefoane, simultan

După aproximativ o lună de la lansarea pe Android, WhatsApp Companion este acum disponibil pe iPhone. Noul sistem îți permite să utilizezi același cont pe un număr de patru telefoane, pe lângă un al cincilea considerat telefonul principal. Trebuie doar să activezi noua funcție din setările popularei aplicații de mobil.

În teorie, WhatsApp Companion îți face viața mai ușoară dacă ai două telefoane, dar din câte se pare, creatorii aplicației s-au dus dincolo de două smartphone-uri simultan pentru a face viața mai ușoară firmelor cu mai mulți angajați care au nevoie să acceseze același cont.

După cum te-ai aștepta, WhatsApp Companion sincronizează istoricul și toate mesajele între toate telefoanele conectate la cont. În acest fel, pe zona de business, un angajat de la vânzări, de exemplu, poate să urmărească la prima mână conversațiile unui coleg cu un client, cum se întâmplă când mai mulți colegi utilizează același cont de email.

Nu pleacă nicăieri criptarea integrală a mesajelor de tip end-to-end nici în cazul în care folosești același cont pe cinci telefoane, creatorii aplicației de chat insistând pe faptul că securitatea datelor este primordială pentru platforma celor de la Meta. Aceasta este doar cea mai recentă noutate de la WhatsApp, una dintre multele lansate în ultimele săptămâni și luni.

Articole asemănătoare

Back to top button