fbpx

Schema de corupție de la Aeroport: Fiul deputatului socialist Radu Mudreac, citat la CNA

Fiul deputatului BCS Radu Mudreac a fost citat pentru audieri la CNA în dosarul de corupție de la Aeroport. Informația a fost confirmată pentru info1.md de către parlamentarul socialist.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Radu Mudreac a spus că fiul lui nu a fost reținut, dar se va prezenta la CNA pentru a fi audiat. El a mai declarat că acesta se afla la serviciu în această dimineață, la Aeroport, însă nu a fost vizat de percheziții.

„El nu a fost reținut, este citat la organe, urmează să se prezinte și după o să pot să vă spun mai multe”, a menționat deputatul.

Amintim că, 3 inspectori vamali au fost reținuți pentru 72 de ore, iar alți 4 sunt cercetați în libertate într-un dosar de corupție. Aceștia sunt bănuiți că ar fi pretins și acceptat bani de la pasageri pentru a le permite să introducă sau scoată bunuri din țară, ocolind procedurile de achitare a taxelor. Suspecții au fost reținuți în urma a 16 percheziții desfășurate luni dimineața.

Printre cei vizați este și fiica unei deputate PAS, Victoria Cazacu. Informația a fost confirmată de însuși președintele Legislativului, Igor Grosu, care îi cere parlamentarului să își depună mandatul.

Vezi și: Igor Grosu a cerut demisia unei deputate PAS

Articole asemănătoare

Back to top button