fbpx

Igor Grosu a cerut demisia unei deputate PAS

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, cere demisia deputatei PAS Victoria Cazacu, a cărei fiică este vizată în dosarul de corupție deschis de autorități pe numele mai multor funcționari vamali de la Aeroportul Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Azi, (n.r. luni, 1 aprilie) CNA a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care vizează fiica unei deputate din Parlament. Chiar dacă această persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii de judecată, asemenea cazuri umbresc și subminează lupta noastră împotriva corupției.

Depunerea mandatului de către deputata Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe.

De asemenea, fracțiunea parlamentară a PAS va întreprinde toate măsurile pentru excluderea deputatei din organele parlamentare și din fracțiune.

Corupția este o amenințare gravă la adresa țării noastre și nu vom tolera asemenea cazuri”, a scris Igor Grosu într-o postare pe Facebook.

Amintim că trei inspectori vamali au fost reținuți, iar alți patru sunt cercetați în stare de libertate după percheziții pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre vameșii reținuți este și fiica deputatei Partidului Acțiune și Solidaritate, Victoria Cazacu. În dosarul de corupție figurează și fiul deputatului Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Radu Mudreac.

Articole asemănătoare

Back to top button