fbpx

Scenă emoționantă într-un cimitir. Un bătrân și-a dat ultima suflare pe mormântul soției

Un bărbat în vârstă de 96 de ani din municipiul Cluj-Napoca din România, a fost descoperit în cimitir, decedat pe mormântul soției sale. Bătrânul dispăruse de acasă de mai multe zile. Membrii familiei au alertat autoritățile, iar agenții Poliției locale au demarat căutările,.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Protagonistul scenei tragice plecase de acasă pe data de 10 iunie. Nu s-a mai întors, motiv pentru care familia a sunat la 112 și l-a dat dispărut. Bărbatul plecase la cimitirul din cartierul Mănăștur.

Familia a apelat și la ajutorul internauților, postând un mesaj pe Facebook:
„Persoană dispărută! Unchiul meu, Ioan Horea, de 96 de ani, a dispărut ieri de acasă. Destinația era Cimitirul Mănăștur, dar n-a mai revenit. Cine poate da informații este rugat să sune la 112. Mulțumesc!”, este mesajul pe care l-a scris nepotul bătrânului, pe Facebook.

Când a ajuns la mormântul soției, bărbatului i s-a făcut rău, s-a întins pe cavou și a murit. Corpul clujeanului decedat a fost descoperit a doua zi, de paznicul cimitirului, care a chemat ambulanța. Potrivit MonitorulCJ.ro, medicii nu au mai putut să-l salveze. Din primele cercetări, cetățeanul în vârstă de 96 de ani a murit din cauze naturale.

Articole asemănătoare

Back to top button