fbpx

REthink Center premiază elevii din clasele a X-a și a XI-a din Republica Moldova

Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală REthink revine cu ediția a II-a a Concursului REmunerare pentru Dezvoltare în cadrul proiectului Bursa REthink. Toți elevii din clasele a X-a și a XI-a din Republica Moldova au oportunitatea de a-și valorifica eforturile academice.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ce este Bursa REthink 2024?

Bursa REthink nu este o competiție pentru note mari; este un apel la auto-depășire. Elevii sunt provocați să își crească media generală pe parcursul semestrului I 2024, iar cei care reușesc să obțină cele mai mari progrese vor fi recompensați. Această inițiativă își propune să trezească în fiecare elev dorința de a deveni mai bun decât ieri, promovând perseverența, autodisciplina și dorința de a excela.

Detalii despre proiect

În perioada 20 august – 20 septembrie, elevii din clasele a X-a și a XI-a din Republica Moldova au oportunitatea de a se înscrie la Bursa REthink 2024. La finalul semestrului, vor fi acordate 10 burse unice elevilor care vor înregistra cele mai mari creșteri ale mediilor școlare și vor îndeplini criteriile specificate în regulamentul oficial (disponibil pe pagina dedicată Bursei REthink 2024).

Premiile includ:

  • Locul I: 5000 de lei și cadouri–surpriză;
  • Locul II: 4000 de lei și cadouri–surpriză;
  • Locul III: 3000 de lei și cadouri–surpriză;
  • Locurile IV-X: câte 1500 de lei fiecare și cadouri–surpriză.

Cum te poți înscrie?

Înscrierea este simplă! Completează formularul de înscriere în perioada 20 august – 20 septembrie 2024, disponibil pe site-ul www.rethink.center la rubrica Bursa REthink 2024. După finalizarea semestrului, va trebui să îți raportezi progresul academic completând un al doilea formular, disponibil între 20 ianuarie și 20 februarie 2025. Elevii care îndeplinesc toate criteriile și au înregistrat cele mai mari progrese vor fi contactați de echipa REthink pentru a-și revendica premiile.

Condițiile de premiere

Bursa REthink 2024 se adresează elevilor care demonstrează o creștere semnificativă a mediilor școlare. (P.S. Elevii cu medii inițiale mai mici au o șansă mai mare de a câștiga, deoarece progresul lor poate fi mai evident.) Este o competiție care pune accent pe efort, determinare și evoluție personală.

Pentru a putea fi premiați, elevii claselor a X-a și a XI-a trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Să fie elev în clasa a X-a sau a XI-a în Republica Moldova.
  • Să participe la cel puțin două traininguri organizate de REthink, care vor fi desfășurate online.
  • Să fie conectați la comunitatea elevilor participanți pe canalul de Telegram Bursa REthink dedicat discuțiilor despre concurs și motivației reciproce.
  • Să urmărească pagina REthink pe Facebook și/sau Instagram.
  • Să cunoască și să vorbească limba română, deoarece toate activitățile legate de concurs vor fi desfășurate exclusiv în limba română.

Pentru mai multe informații și clarificări, accesează site-ul REthink sau contactează coordonatoarea proiectului:

Dezvoltă-ți potențialul cu fiecare progres zilnic!

Fiecare pas pe care îl faci spre îmbunătățire contează. Aplică pentru Bursa REthink și descoperă cum sprijinul unei comunități dedicate poate să îți amplifice potențialul. Aceasta este șansa ta de a transforma provocările în realizări și de a-ți demonstra adevărata forță interioară. Îmbrățișează oportunitatea de a crește și a străluci, construind un viitor bazat pe eforturile tale autentice.

Despre Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală REthink

Centrul de Consiliere și Dezvoltare Personală REthink este o organizație non-guvernamentală care promovează sănătatea mintală și dezvoltarea personală. Prin intermediul platformei www.rethink.center, tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 – 35 ani pot beneficia gratuit de 5 ședințe online cu un psiholog, life coach, consilier vocațional sau jurist.

Articole asemănătoare

Back to top button