fbpx

Renato Usatîi anunță încă un protest la CC: A cerut cetățenilor să vină înarmați cu… crizanteme albe

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, cheamă miercuri, 28 aprilie, cetățenii să vină din nou la un protest în fața Curții Constituționale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Usatîi a chemat cetățenii la protest în contextul în care, mâine, judecătorii CC vor examina sesizarea privind constituționalitatea declarării stării de urgență de către majoritatea parlamentară.

Usatîi îndeamnă cetățenii, care vor veni la protest să ia cu ei crizanteme albe, care simbolizează „puritate și transparență” și pe care ulterior le vor dărui oamenilor.

„Îndemn oamenii să iasă, mâine, la protest în fața Curții Constituționale. Să luați crizanteme albe, care simbolizează acuratețe, transparență și puritate, pe care o să le dăruim, după decizia Curții Constituționale oamenilor, drept simbol al schimbării”, a declarat astăzi Renato Usatîi în cadrul unui live pe Facebook.

Precizăm că, mâine, Curtea Constituțională urmează să examineze sesizarea depusă de deputații Sergiu Litvinenco și Octavian Țîcu privind constituționalitatea legii prin care majoritatea parlamentară a instituit stare de urgență până la 30 mai curent.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button