fbpx

Reacția Marinei Tauber la învinuirile lui Octavian Țîcu: Va fi dat în judecată

Deputata Marina Tauber a comentat decizia deputatului Octavian Țîcu de a cere Curții Constituționale scoaterea partidului în afara legii. Potrivit ei, Țîcu este doar un pion al unor grupuri externe obscure, care au pornit un atac concertat împotriva Partidului ȘOR.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Țîcu, „sandala lui Socrate”, și-a găsit perechea potrivită. Împreună cu Andrei Năstase, care are deja titlu onorific dat de popor – „prostul satului”, calcă pe aceleași becuri și pașii lor duc, așa cum e și firesc, spre groapa de gunoi a politicii moldovenești. Țîcu, ca și Năstase, este zero. Iar, după cum bine știm, zero plus zero, tot zero face. Și rezultatul acțiunilor voastre împotriva noastră tot în jurul acestei cifre va rămâne”, a scris Marina Tauber pe Facebook.

Vicepreședintele Partidului „ȘOR” a mai adăugat că, pentru învinuirile false la adresa formațiunii, Țîcu va fi dat în judecată.

„Țîcu, liderul unui partid invizibil în sondaje, care nu reprezintă nimic în politica moldovenească, și-a îmbrăcat roba invizibilă de judecător și a început să dea verdicte. Nu-i de glumă. Când ajungi să-ți imaginezi lucruri și să mai ieși în conferință și să vorbești despre ele, e grav.

Aici însă doar medicii psihiatri pot da diagnostice mai exacte. Ai luat, se pare, prea mulți pumni în cap în ring și de acolo ți se trage.  Să nu crezi că vom lăsa lucrurile așa. Vei răspunde în instanță pentru toate învinuirile false pe care ni le-ai adus. Să vedem atunci cât de curajos vei fi”, a conchis Marina Tauber.

De asemenea, Marina Tauber l-a amenințat și pe deputatul Miha Popșoi cu judecată, după ce ultimul a calificat Partidul Șor drept „grupare criminală”

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button