fbpx

Radu Marian comentează felicitarea lui Dodon pentru Putin: „Moldovenii au avut înțelepciunea să nu-l facă iar președinte pe acest trădător de țară”

„După postarea de azi a lui Dodon, cred că o să fie clar pentru toată lumea că dacă acest individ era la putere azi, Moldova era să fie implicată direct în războiul din Ucraina de partea agresorului Rusia.”

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Este reacția deputatului PAS Radu Marian la felicitarea fostului președinte Igor Dodon adresată lui Vladimir Putin cu ocazia zilei sale de naștere care împlinește astăzi 70 de ani.

„În aceste momente grele, îți doresc, dragă Vladimir Vladimirovici, și întregului popor rus frățesc putere, tărie și credință”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Marian, teritoriul nostru, inclusiv cel controlat de autoritățile constituționale, era să fie folosit de ruși pentru a ataca vecinii noștri dacă ar fi fost Dodon președinte de țară acum.

„Bine că nu este așa. Moldovenii au avut înțelepciunea să nu-l facă iar președinte pe acest trădător de țară. Datorită alegerii moldovenilor, avem azi în Maia Sandu o Președintă care menține Moldova în lumea civilizată și este de partea democrației și păcii,” se mai arată în postarea lui Radu Marian postată pe canalul său de Telegram.

Menționăm că Președintele Federației Ruse s-a născut pe 7 octombrie 1952.

Articole asemănătoare

Back to top button