fbpx

Publicitate cu Maia Sandu: Cetățenii sunt îndemnați să fie precauți față de informațiile false care apar în spațiul public

Administrația prezidențială îndeamnă cetățenii să fie vigilenți și precauți față de informațiile false distribuite în spațiul public.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În contextul atacurilor hibride cu care ne confruntăm în ultima perioadă, observăm faptul că imaginea șefei statului este utilizată în diferite tipuri de publicitate cu caracter de înșelăciune, fraudă și escrocherie prin care sunt promovate produse farmaceutice sau servicii bancare,” scrie administrația prezidențială într-un comunicat de presă.

Astfel de informații false, potrivit comunicatului, sunt distribuite tot mai des pe internet și promovează indivizi sau companii, iar conținutul mesajelor nu au nicio legătură cu activitatea și imaginea Președintei Maia Sandu.

„Prin urmare, atragem atenția cetățenilor asupra faptului că informațiile distribuite în spațiul public, însoțite de fotografii cu imaginea primelor persoane în stat, reprezintă un fals. Condamnăm aceste practici de dezinformare și îndemnăm pe toți cetățenii să se informeze doar din surse sigure,” se mai arată în comunicat.

Articole asemănătoare

Back to top button