fbpx

Proprietarul „Andy’s Pizza” și „La Plăcinte” ar fi fost arestat pentru 30 de zile. Afaceristul este suspectat de șantaj

Proprietarul rețelei de restaurante „Andy’s Pizza” și „La Plăcinte”, Andrei Tranga, a fost arestat pentru 30 de zile într-un dosar de șantaj.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful PCCOCS, Nicolae Chitoroaga, a declarat pentru unimedia.info că în același dosar au mai fost arestate alte patru persoane. Toți suspecții sunt din Republica Moldova.

Contactați de reportera ZUGO, reprezentanții companiei TRABO-PLUS S.R.L, al cărei proprietar este Tranga, ne-au închis telefonul în momentul în care am solicitat să ni se ofere o confirmare sau o infirmare privind arestarea afaceristului.

Amintim în context că șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, și-a dat demisia în această dimineață. Inițiativa îi aparține și ar fi venit ca urmare a acuzațiilor publice care i s-au adus prin intermediul unor scrisori anonime expediate presei și misiunilor diplomatice.

Viorel Morari a declarat că acuzațiile lansate astăzi la adresa sa, potrivit cărora dânsul ar fi implicat inclusiv în cazuri de șantaj și presiuni la adresa unor oameni de afaceri, ar fi în interesul „unor persoane investigate penal de către procurorii anticorupție”.

Articole asemănătoare

Back to top button