fbpx

Proiecte de învățare inovatoare disponibile online pe extensia „educatieinteractiva.md”

Începând cu luna august 2023, educatieinteractiva.md oferă acum o nouă opțiune: crearea proiectelor de învățare de lungă sau scurtă durată într-un mod interactiv. Această opțiune inovatoare permite cadrelor didactice să dezvolte activități interactive personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor lor specifice, transformând astfel procesul educațional într-o experiență interactivă și distractivă, care promovează gândirea critică, anunță Primăria Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Elevii pot beneficia și ei de această extensie, putând să-și testeze cunoștințele, să exerseze în propriul ritm și să învețe într-un mediu prietenos și interactiv.

„Platforma oferă 20 de tipuri de exerciții interactive pentru orice disciplină și nivel de învățământ, inclusiv jocuri captivante precum „Vrei să Fii Miliardar„ și „Cusa de Cai”. De asemenea, există opțiunea de Test Sumativ pentru evaluări complete, iar toate acestea sunt disponibile gratuit, cu doar câteva minute necesare pentru a crea un cont.”, notează instituția.

Extensia educatieinteractiva.md a fost dezvoltată pentru a susține învățământul și dezvoltarea elevilor din Chișinău. În perioada ianuarie 2022 – septembrie 2023, au fost organizate peste 120 de formări în toate regiunile țării, rezultând peste 20 de mii de utilizatori înregistrați și peste 49,500 de activități interactive create.

Noul serviciu de creare a proiectelor oferă și posibilitatea de a elabora planuri de învățare personalizate, inclusiv pentru întregul an academic sau pentru lecții individuale. Cu posibilitatea de a integra link-uri interactive și de a exporta proiectele în format Word sau PDF.

Articole asemănătoare

Back to top button