fbpx

Profesorul de muzică din Edineț, condamnat pentru infracțiuni sexuale, a mai primit 4 ani de închisoare

Un profesor de 48 de ani a fost condamnat la 4 ani închisoare pentru pornografie infantilă. Bărbatul în perioada anilor 2021 – 2022, aflându-se în biroul său de serviciu dându-și seama de саrасtеrul prejudiciabil al acțiunilor sale, având dorința de satisfacere а necesităților sale sexuale, а înregistrat cu telefonul mobil, actul sexual întreținut cu o victimă minoră. Luni, 22 mai 2023, a fost pronunțată sentința Judecătoriei Edineț, sediul Central.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aceleași fapte le-a săvârșit și în privința unei alte victime, înregistrând imagini nud cu aceasta. Inculpatul a pledat nevinovat și a refuzat să depună declarații pe caz”, menționează procurorii.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

Profesorul de muzică de la Edineț, în vârstă de 48 de ani, a fost recunoscut vinovat de comiterea a șapte episoade de viol, opt episoade de acțiuni violente cu caracter sexual și opt episoade de acțiuni perverse, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 25 de ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Instanța a mai dispus încasarea din contul inculpatului, cu titlu de prejudiciu moral cauzat prin săvârșirea infracțiunii, precum și cu titlu de cheltuieli judiciare a sumei de peste 250 000 lei.

Articole asemănătoare

Back to top button