fbpx

Procuror: Berlusconi găzduia în propria casă grupuri de sclave sexuale plătite

Rechizitoriul procesului Ruby ter privind faimoasele „cine elegante” ale lui Silvio Berlusconi pe vremea când era premier, soseşte de-abia astăzi, după opt ani. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Premierul în funcție obişnuia să-şi înveselească sistematic serile găzduind grupuri de dame de companie, sclave sexuale pe care le plătea”.

Fete care, a adăugat Siciliano, „l-au binedispus, unele au petrecut noaptea cu el și aceste fapte, închise printr-o sentinţă definitivă, s-au cristalizat ca fapt istoric certificând activitatea unui sistem consolidat de prostituție”.

Tinerele care au participat la serile de la Arcore, a explicat Siciliano, erau „toate fete foarte tinere, eu am copii și știu că tinerețea trebuie protejată, iar acest proces ne face să înţelegem că frumuseţea nu ajută, pentru că dacă nu ai instrumente culturale sau o familie care să te protejeze, devii victima predestinată a prădătorilor de tot felul cărora le este ușor să te manipuleze”.

În acele seri, în preajma lui Berlusconi „mişunau– a adăugat procurorul – o serie de personaje care exploatau frumusețea fetelor, care le miroseau frumusețea, le-o vindeau, e ceea ce face Fede (faimos jurnalist italian), e oribil să vezi și să auzi aceste lucruri, epoca noastră priveşte cu dezgust la această violență săvârșită împotriva femeilor, împotriva subiecților cu foarte puține posibilități de a se apăra”.

Acum, cuvântul îi va reveni procurorului Luca Gaglio, iar rechizitoriul se va închide în data de 25 mai.

Articole asemănătoare

Back to top button