fbpx

Primarul capitalei vrea să își unească forțele cu Guvernul: „Urmează să aibă loc un eveniment în premieră”

„Vom transmite un demers către Guvern pentru a ne uni eforturile în organizarea reuniunii Comunității Politice Europene care va avea loc în Chișinău pe 1 iunie, anul curent.” Declarația îi aparține primarului capitalei, Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a scris într-o postare pe pagina sa de facebook că primăria Chişinău este gata să se implice și să depună toate eforturile, pe partea de infrastructură, logistică, astfel ca oaspeţii europeni să se simtă bine în Republica Moldova şi să rămână cu o impresie bună.

„Ne vom îngriji ca de la Aeroport și până la toate punctele de destinație de bază unde vor ajunge oaspeții de rang înalt, să avem amenajate zonele și să fie cât se poate de bine organizat totul,” a mai menționat Ceban.

Este pentru prima dată când în Republica Moldova se va desfăşura un asemenea eveniment de anvergură, este o premieră şi pentru întreaga regiune.

Amintim că cel de-al doilea summit al Comunității Politice Europene va avea loc la Chișinău. Anunțul a fost făcut de președinta R. Moldova, Maia Sandu.

Articole asemănătoare

Back to top button