fbpx

Primăria le amână revenirea acasă. Locatarii blocului de la Râșcani, afectat de explozie, își vor primi cheile cu întârziere

Oamenii evacuați din blocul de la Râșcani, în care a avut loc o deflagrație de proporții în luna octombrie, nu vor putea reveni mâine în casele lor, deși anterior asta le promiteau autoritățile. Ei vor trebui să mai aștepte încă cel puțin câteva zile până se încheie lucrările de reparație. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, spune că lucrările de reparaţie au durat mai mult decât se preconizase, pentru că apartamentele vor fi oferite la cheie, scrie Publika.

„Am venit cu propunerea la Comisia fondului de rezervă a Primăriei să mai alocăm surse financiare suplimentare să facem noi reparaţia, ca omul să poată intra direct în confort, în locuinţa lui. A durat un pic, pentru că, un locatar se ducea, de exemplu, la Piaţa Centrală, să îşi aleagă faianţa, altul voia să meargă la trei magazine să vadă diferenţa de preţ”, a spus primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu.

Tot din declarațiile edilului capitalei s-a constat că, deși unii își vor primi cheile vineri, alte patru apartamente vor fi gata abia la începutul săptămânii viitoare. De asemenea, cheltuielile pentru lucrările de finisaj au fost în sumă de 990.000 de lei.

Amintim că, în luna octombrie, cinci persoane, printre care şi un copil, au murit, după ce o butelie de gaz a explodat într-un apartament al blocului cu 21 de etaje.

Articole asemănătoare

Back to top button