fbpx

Primăria Chişinău, în impas: „Din 7 februarie am putea rămâne fără apă”

Primăria municipiului Chişinău nu a identificat o soluţie pentru a restitui datoria întreprinderii Apă-Canal Chişinău faţă de Premier Energy. Anunțul a fost făcut de către primarul capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței primăriei din 6 februarie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta a menționat că marţi, 7 februarie, expiră termenul limită pentru achitarea restanţelor, iar în caz contrar întreprinderea va fi deconectată de la energia electrică.

În același timp, Ceban spune că urmează să se găsească o soluţie pentru această problemă.

Amintim că în dimineața zilei de 2 februarie, sediul central al întreprinderii Apă-Canal a fost deconectat de la energia electrică din cauza datoriilor acumulate față de Premier Energy.

La fel, Premier Energy, furnizorul de energie, susţine că a fost nevoit să recurgă la debranşări pentru a nu admite creșterea datoriei, care în prezent constituie 68,6 milioane de lei.

Premier Energy informează că în urma asigurărilor oferite de primarul general al mun. Chișinău, Ion Ceban și administrația Apă-Canal Chișinău privind identificarea unor soluții eficiente pentru stingerea datoriei acestei întreprinderi a acceptat să reconecteze temporar blocul administrativ al furnizorului de apă până la 7 februarie.

Articole asemănătoare

Back to top button