fbpx

Poți avea propria ta floare în Parcul Dendrarium. Alătură-te unei campanii de salubrizare și înverzește Chișinăul!

În contextul marcării Orei Pământului și provocărilor de mediu care au loc în ultima perioadă, mai multe asociații obștești în colaborare cu administrația Parcului Dendrarium vor desfășura o acțiune amplă de salubrizare și de plantare a copacilor și florilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La eveniment sunt invitați toți cei care nu pot rămâne indiferenți la impactul negativ pe care îl are omul asupra naturii. Vineri, începând cu ora 14:00, toți chișinăuienii se pot alătura campaniei, donând, astfel, o oră Pământului.

Organizatorii îi asigură pe cei care vor fi prezenți că, în urma evenimentului, fiecare se va putea lăuda cu propria sa floare sau copac, care vor decora cunoscutul parc Dendrarium. Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a Asociației Obștești „Calea Lactee” sau la numerele de telefon: 069069318 – Ana Nichita sau 068012686 – Valentin Rusnac.

Menționăm, în context, că în ultima sâmbătă a lunii martie tot globul se solidarizează cu asociațiile ecologice și marchează Ora Pământului pentru a sensibiliza utilizatorii de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

Citește și:
Se sting luminile și la Guvernul Republicii Moldova. Pe 30 martie, Executivul va marca Ora Pământului

Articole asemănătoare

Back to top button