fbpx

Pornești spre Grecia sau Italia? Vezi în ce regiuni ale țărilor se înregistrează risc de incendii sau furtuni

Avertizări de călătorie: Dacă vrei să pleci în Grecia sau Italia, autoritățile te informează care sunt regiunile riscante, unde se pot înregistra incendii puternice de vegetație sau furtuni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, în Republica Elenă (Grecia) a fost emisă o avertizare cu privire la riscul ridicat de incendiu de vegetație (grad 4 din 5), începând cu data de 29 iulie curent, pe fondul vântului și al temperaturilor ridicate pentru regiunile: Attica, Lakonia, Corint, Chania (vestul Insulei Creta), Grecia Continentală de Vest.

Cetăţenii pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei Republicii Moldova în Republica Elenă, Atena: +30 210 699 0372.

Totodată, începând cu ziua de 28 iulie curent, în Italia este prognozată o intensificare a precipitațiilor, însoțite de rafale de vânt, scăderi ale temperaturii, descărcări electrice și grindină, în zonele de nord ale regiunilor Sardinia, Lazio, Abruzzo, Molise, Campania și Puglia.

Pentru informații actualizate cu privire la starea vremii, se recomandă consultarea site-ului Serviciului Meteorologic al Aeronauticii Militare italiene: www.meteoam.it și al Serviciului de Protecție Civilă: www.protezionecivile.gov.it.

Cetăţenii moldoveni pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Republica Italiană.

Articole asemănătoare

Back to top button