fbpx

Poliția de Frontieră a demarat o anchetă de serviciu în urma reținerii de către CNA a unui angajat suspectat de luare de mită

Poliția de Frontieră anunță că va coopera cu organele de anchetă în cazul reținerii polițistului de frontieră, suspectat de fapte de corupție. În acest sens, la nivelul instituției a fost demarată o anchetă de serviciu în cadrul căreia vor fi cercetate toate circumstanțele infracțiunii invocate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Șeful Poliției de Frontieră, Cornel Groza, condamnă actele de implicare a angajaților în activități ilicite și nu va tolera astfel de ilegalității în rândul polițiștilor de frontieră. Poliția de Frontieră este dispusă să acorde suportul necesar instituțiilor de resort pentru ca cei care nu se conformează legislației și fac abuz în serviciu să fie atrași la răspundere”, se arată într-un comunicat al instituției.

Precizăm că un șef de serviciu din cadrul Poliției de Frontieră a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție în cadrul unui dosar de trafic de influență. Polițistul este bănuit că ar fi pretins 12.000 de euro de la câțiva cetățeni pentru a le soluționa dosarele legate de furtul de automobile din România.

Articole asemănătoare

Back to top button