fbpx

Planificarea bugetului și calcularea capacității de plată înainte de a aplica pentru un credit auto pentru un autoturism nou

Ești pe cale să faci un pas important – să-ți achiziționezi mașina visurilor tale. Fie că este vorba despre un model sportiv elegant sau un SUV robust, echipa Zoom Credit înțelege că acest vis poate deveni realitate mai devreme decât crezi. Cu Zoom Auto, instrumentul financiar dedicat împlinirii viselor tale, poți să-ți conduci mașina nouă în cel mai scurt timp posibil.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Planificarea achiziției unui automobil implică mai mult decât simpla determinare a capacității de plată lunară. Este important să iei în considerare și cât de repede se amortizează cumpărătura automobilului, precum și să alegi un vehicul care să se potrivească veniturilor și nevoilor tale, mai ales dacă optezi pentru credit auto.

Cel mai important aspect? Timpul de amortizare a cumpărăturii unui automobil!

Analizează prețul și deprecierea: Înainte de a achiziționa un automobil, examinează prețul și ratele de depreciere ale modelelor pe care le iei în considerare. Unele vehicule pierd valoarea mai rapid decât altele, ceea ce poate afecta timpul de amortizare. Modelele „verificate în timp” sunt o opțiune sigură, dar și unele mașini foarte noi au potențial.

Stabilește o strategie de plată: Calculează cât timp îți va lua să plătești integral automobilul. Alege între opțiuni de plată pe termen lung sau scurt, având în vedere dobânzile și costurile suplimentare asociate fiecărei opțiuni. Contează să-ți alegi automobilul în credit în funcție de venituri. Este obligatoriu să ai un buget: chiar dacă optezi pentru un credit urgent, analizează-ți rapid veniturile lunare și stabilește un buget realist pentru achiziția automobilului. Asigură-te că suma lunară pe care o aloci pentru plata automobilului nu depășește o proporție rezonabilă din venitul tău total.

Prioritizează nevoile: Înainte de a alege un automobil, identifică nevoile tale prioritare. Ai nevoie de un vehicul pentru navetă zilnică, pentru călătorii de lungă distanță sau pentru activități recreative? Alege un model care să se potrivească cel mai bine scopului pentru care îl vei utiliza. Un împrumut rapid este o soluție, dar planificarea oricum rămâne importantă.

Controlează costurile de întreținere: Nu uita să iei în considerare și costurile de întreținere și reparații ale automobilului. Alegerea unui model cu costuri reduse de întreținere poate contribui la reducerea timpului de amortizare, astfel un credit auto are mai mult sens – nu va trebui să cauți și bani pentru reparații sau întreținerea curentă, pe lângă ratele lunare.

Te întrebi de ce ză alegi un credit pentru automobil de la Zoom Credit? Hai să analizăm și acest aspect! Beneficiile Zoom Auto:

  • Credit online – aplici din confortul casei tale, la dorință.
  • 75% din valoarea automobilului finanțată: Asta înseamnă că poți să-ți alegi mașina dorită, iar compania te ajută să acoperi 75% din prețul acesteia.
  • Dobândă competitivă. Înțelegi și tu importanța unei rate a dobânzii accesibile. Cu Zoom Auto, ai parte de o dobândă fixă, astfel încât să poți planifica bugetul cu încredere.
  • Decizie rapidă în 15 minute: Nu vei aștepta și nu vei perde timp. Decizi ferm că vrei un automobil în credit, completezi cererea de solicitare cu buletinul tău de identitate, iar decizia o primești în doar 15 minute.
  • Banii disponibili în aceeași zi: Fără întârzieri sau complicații. Banii tăi îi vei primi în numerar sau pe contul tău bancar chiar în aceeași zi.

Beneficii suplimentare pentru clienții fideli: Dacă ai un venit stabil și o istorie creditară satisfăcătoare, optând pentru un împumut auto, te poți bucura și de o reducere la dobânda anuală.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button