fbpx

Plahotniuc vrea ca inițiativa sa de a oferi alocații de Paște să fie transformată în tradiție de viitoarele guvernări

De astăzi, 610.000 de beneficiari pot primi alocații de Paște în valoare de 600 de lei, promise în campania electorală de Vlad Plahotniuc și democrați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Liderul PD se arată bucuros că această inițiativă a devenit realitate și speră ca proiectul să devină tradiție.

„Grija pentru pensionari și persoane cu venituri mici este constantă în activitatea PDM și mă bucur să văd că o nouă inițiativă de-a noastră devine realitate.

Ajutorul de 600 de lei pentru Sărbătorile Pascale este distribuit începând de azi către peste 610.000 de beneficiari. Sper ca viitoarele guvernări să transforme acest proiect într-o bună tradiție și să reușească să crească economia țării astfel încât și valoarea ajutoarelor să fie tot mai mare”, a declarat Vlad Plahotniuc într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Cheltuielile pentru acordarea suportului unic sunt acoperite din contul transferurilor de la bugetul de stat către bugetul asigurărilor sociale de stat şi constituie 367,9 milioane de lei. Pentru a achita suportul unic, CNAS a efectuat transferul mijloacelor băneşti către prestatorii de servicii de plată, desemnaţi de beneficiari.

Un suport unic de 600 de lei a fost acordat pentru aceleaşi categorii de persoane și în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Articole asemănătoare

Back to top button