fbpx

Peste 900 de oameni bolnavi de COVID-19 au murit în Moldova. Detalii despre pacienții decedați astăzi

Bilanțul total al deceselor în rândul celor infectați cu virusul COVID-19, în Moldova, a depășit azi pragul de 900. În ultimele ore, s-au mai stins din viață 11 pacienți bolnavi, informează Ministerul Sănătății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Detalii despre pacienți:

Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, obezitate de gradul II.

Femeie de 64 de ani, din raionul Ialoveni. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie mixtă, obezitate de gradul II.

Bărbat de 69 de ani, din raionul Anenii Noi. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul II.

Femeie de 84 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, pielonefrită cronică bilaterală, encefalopatie mixtă.

Femeie de 62 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică.

Femeie de 67 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie mixtă, diabet zaharat primar depistat, obezitate de gradul I.

Femeie de 64 de ani, din mun. Chișinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat de tip doi.

Bărbat de 92 de ani, din mun. Chisinău. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul III, cardiopatie hipertensivă.

Bărbat de 69 de ani, din raionul Edineț. Comorbidități: cardioatie ishemică cronică, hipertensiune arterială, obezitate de gradul II, encefalopatie mixtă.

Femeie de 65 de ani, din raionul Edineț. Comorbidități: boală renală cronică.

Femeie de 70 de ani, din raionul Bălți. Comorbidități: diabet zaharat de tip doi, nefropatie diabetică.

Menționăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 30.377 de cazuri. Din acest total, 21.543 de persoane au fost tratate (astăzi fiind externate 323), iar 908 au decedat.

Articole asemănătoare

Back to top button