fbpx

Personalizarea materialelor de marketing: Cum să îți faci brand-ul să iasă în evidență

Fiecare afacere aspiră să se facă cât mai remarcată în fața publicului, iar personalizarea materialelor de marketing este cheia succesului în 2023. Tipografia „ArtPoligraf” SRL din Chișinău e o companie cu o experiență de peste un deceniu în crearea și livrarea materialelor promoționale personalizate de înaltă calitate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată ce include oferta pentru 2023-2024:

 1. Agende personalizate: o imagine despre profesionalism și organizare

Cum creezi o agendă personalizată cu adevărat remarcabilă? La ArtPoligraf, personalizarea nu se oprește la imprimarea logo-ului pe copertă. Compania se concentrează pe crearea agendelor care se potrivesc perfect nevoilor tale și ale companiei. Agendele personalizate de la ArtPoligraf sunt create pentru a oferi versatilitate absolută, cu opțiuni variate de format, design și material de copertă, astfel încât să se potrivească atât ca agende de lucru, cât și drept cadouri corporative impresionante, sau ca suveniruri VIP deosebite. De asemenea, vei descoperi agende cu o calitate excelentă a hârtiei, dar și o atenție meticuloasă oferită detaliilor.

 1. Căni cu logo: „doza de marketing” din fiecare dimineață

Cănile personalizate cu logo sunt o modalitate excelentă de a-ți promova brandul. Cu fiecare înghițitură de cafea sau ceai, clienții tăi vor vedea logo-ul tău. La ArtPoligraf se pot crea căni personalizate cu un design atrăgător, care vor face ca diminețile clienților tăi să înceapă frumos, liniștit și într-un mod memorabil.

 1. Pixuri personalizate: scrie istoria brand-ului tău

Un pix personalizat poate spune multe despre brand-ul tău. La ArtPoligraf, se pot crea pixuri de înaltă calitate cu logo-ul și mesajul tău personalizat. Fiecare pix este o oportunitate în plus de promovare, căci poate ajunge în mâinile unui client, potențial client sau partener important de afaceri.

 1. Carduri de fidelitate: când loialitatea devine o artă

Cardurile de fidelitate sunt instrumente puternice pentru a dezvolta și menține relații solide cu clienții tăi. La ArtPoligraf se pot crea carduri de fidelitate personalizate, care nu numai că recompensează loialitatea clienților, dar și promovează brandul tău. Fie că dorești carduri cu un design elegant sau unul plin de culoare, acum poți transforma loialitatea în artă.

 1. Brelocuri: simboluri portabile ale afacerii tale

Brelocurile personalizate sunt o modalitate practică și eficientă de a-ți promova brandul. Aceste suveniruri portabile pot ajunge în mâinile clienților și potențialilor clienți, amintindu-le constant de afacerea ta. La ArtPoligraf se pot crea brelocuri personalizate cu logo-ul și mesajul tău, transformându-le în simboluri ale afacerii tale.

 1. Cadouri corporative: o altă modalitate de a încânta

Cadourile corporative sunt modalități excelente de a crea legături durabile cu clienții și partenerii de afaceri. La ArtPoligraf se oferă o gamă variată de opțiuni personalizate, inclusiv:

 • Pungi din kraft natural, albit sau color: elegante și eco-friendly, aceste pungi pot purta logo-ul și mesajul brand-ului tău.
 • Pungi din hârtie verticale: prin personalizarea acestor pungi, le oferi o notă distinctivă și le faci memorabile.
 1. Ecusoane și accesorii: identitatea va sta în detalii

Ecusoanele și accesoriile personalizate sunt esențiale pentru evenimentele corporative și reuniunile de afaceri. La ArtPoligraf găsești o varietate largă de opțiuni, inclusiv:

 • Ecusoane din carton laminat: cu un aspect profesional și personalizate cu atenție, aceste ecusoane sunt perfecte pentru a face o primă impresie puternică.
 • Ecusoane și șnururi: completează ecusoanele cu șnururi personalizate pentru o prezentare elegantă.
 • Buzunare pentru ecusoane: Pentru a păstra ecusoanele și cardurile organizate și protejate.
 • Ecusoane standard BADGY și BADGO: O gamă de opțiuni pentru a satisface cerințele oricărei afaceri.

Astfel, materialele de marketing personalizate sunt cheia pentru a-ți eficientiza strategia de promovare. Acestea nu numai că îmbunătățesc vizibilitatea brandului tău, dar și stimulează vânzările. Cu serviciile tipografice ArtPoligraf, poți alege dintr-o gamă largă de materiale promoționale, precum agende personalizate, căni cu logo, pixuri personalizate, tricouri, termosuri, brelocuri, sticle și butelii etc.

Fă primul pas către o strategie de marketing mai eficientă și mai remarcabilă cu serviciile noastre de personalizare. Vizitează site-ul ArtPoligraf.md pentru agende personalizate sau cadouri cu logo și descoperă detalii care contează. Cu ArtPoligraf, fiecare material de marketing devine o oportunitate de a-ți face brand-ul să iasă în evidență și de a atrage atenția în fiecare zi.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button