fbpx

Pe unele nu se va circula până la vară, iar pe altele – până la Revelion. Străzile din capitală care trebuie evitate de șoferi

Primăria Chișinău a anunțat astăzi restricții de trafic în mai multe sectoare din capitală. Unele porțiuni ale străzilor vor fi închise pentru câteva săptămâni, iar altele până la sfârșitul anului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe str. Negreșteni, tronsonul cuprins între str. Tăbăcăria Veche și str. Haltei a fost închis pe 1 februarie, iar șoferii nu vor putea traversa zona până pe 31 decembrie, deoarece acolo se realizează lucrări de pozare a canalizării menager-fecaloide și apeductului.

În apropiere de str. Anton Crihan 6 nu se va circula până 15 mai, iar pe str. A. Șciusev, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu Bodoni și A. Pușkin – până pe 6 iunie.

Până pe 17 iulie șoferii nu vor putea circula nici pe str. V. Belinski, tronsonul cuprins între străzile Ion Creangă și Ion Pelivan, deoarece acolo vor fi efectuate mai multe lucrări de către Apă-Canal Chișinău.

Traficul va fi suspendat și în apropiere de str-la Cramei 2, tronsonul cuprins între străzile Moara Roșie și Cramei. Aici drumul va fi închis până pe 3 august din cauza lucrărilor de betonare pe un șantier.

Pe str. Tighina, în perimetrul străzilor Alexandru cel Bun și Columna, nu este posibil traficul până pe 29 mai din cauza unor lucrări realizate de către Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație.

Municipalitatea îndeamnă șoferii să respecte semnalizarea rutieră temporară și să ocolească zonele cu șantiere în lucru pentru a evita posibilele incidente.

 

Articole asemănătoare

Back to top button