fbpx

Patru persoane, inclusiv un copil, transportate la spital după ce o mașină a ajuns în șanț. Unul dintre șoferi nu ar fi respectat distanța

Un Nissan a fost făcut zob și a ajuns în șanț după ce a fost lovit de o mașină de model Dacia. Accidentul s-a produs astăzi în raionul Orhei. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Impactul a avut loc în jurul orei 11:19. Oamenii legii au fost alertați prin intermediul Serviciului 112 despre cele întâmplate, ne-a comunicat Elena Baetrău, ofițera de presa a Inspectoratului de Poliție Orhei. Responsabilii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat de 54 de ani, fiind la volanul unui vehicul de model Dacia, avea exces de viteză și nu ar fi păstrat distanța față de mașina care se deplasa în fața sa.

Ca urmare, în timp ce șoferul de 26 de ani din Nissan a micșorat viteza, intenționând să staționeze pe acostament, mașina sa a fost tamponată și a ajuns în șanț. Conducătorii automobilelor și două pasagere din Dacia, inclusiv o minoră, au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spitalul din Orhei.

Testele alcoolscopice au arătat că șoferii nu erau în stare de ebrietate.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: deschide.md

Articole asemănătoare

Back to top button