fbpx

Patru morți și trei mașini Porsche implicate într-un accident rutier petrecut în Germania

Patru persoane au murit după un accident rutier grav petrecut ieri dimineață în Germania, în care au fost implicați mai mulți cetățeni olandezi aflați la volanul unor mașini Porsche, transmite Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Trei mașini Porsche înmatriculate în Olanda mergeau pe autostrada către Koln, iar în jurul orei 10:45, când abia intraseră în landul Renania de Nord-Westfalia, unul dintre șoferi a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor.

„A fost inițial un singur accident, care probabil s-a produs din cauza ploii torențiale și neadaptării vitezei la condițiile de drum”, a declarat un agent de poliție pentru Bild.

Șoferul și pasagerul mașinii ieșite de pe șosea au scăpat nevătămați din accident. Șoferul unui alt Porsche a oprit ca să îi ajute, apoi cei trei au rămas pe breteaua de pe marginea drumului.

„În acel moment, un olandez în vârstă de 56 de ani care conducea un Porsche 911 în aceeași direcție a pierdut controlul mașinii în acea zonă. Mașina i-a lovit pe cei trei bărbați aflați pe marginea drumului, provocându-le răni fatale, iar apoi s-a lovit de parapet, șoferul murind și el în urma impactului. Pasagerul din mașină a fost rănit ușor”, a mai anunțat poliția germană.

Purtătorul de cuvânt al poliției germane a declarat că se presupune că olandezii erau împreună într-un grup și că nu există dovezi că ar fi avut loc vreo cursă ilegală de mașini.

Cauzele accidentului urmează să fie clarificate în anchetă.

Articole asemănătoare

Back to top button