fbpx

PAS precizează că va participa la noile alegeri într-un bloc electoral cu PPDA. Pe ce circumscripții vor candida la parlamentare?

Partidul Acțiune și Solidaritate confirmă informația potrivit căreia va participa la noile alegeri locale și parlamentare într-un bloc electoral cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Informația a fost anunțată de către deputatul PAS – Sergiu Litvinenco.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, acesta a prezentat primii pași ce urmează să-i facă noul bloc electoral în acest sens, menționând și pe ce circumscripții vor participa candidații comuni la parlamentare.

„Astăzi, 26 august, Consiliul Politic Național al PAS a decis:

1. Formarea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru participare la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019 pentru funcția de deputat în circumscripțiile electorale uninominale nr. 17, 33, 48 și 50;

Actele pentru înregistrarea Blocului vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală mâine, 27 august.

2. Constituirea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS pentru participare la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019.

Depunerea actelor la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea Blocului se va face în momentul în care partidele constituente ale Blocului, în conformitate cu prevederile propriilor statute, vor conveni asupra majorității candidaților comuni din scrutinul local din 20 octombrie curent”, a declarat deputatul.

Amintim că, ieri, după ședința Consiliului Politic Național al formațiunii, PPDA a anunțat că va candida împreună cu PAS la alegerile locale și la cele parlamentare.

Articole asemănătoare

Back to top button