fbpx

opinie | „Chișinăul are nevoie de administratori eficienți”. Cine sunt candidații cu cele mai bine structurate programe?

Chișinău are nevoie de manager care să acționeze eficient și să rezolve problemele locuitorilor. Autorul unui editorial publicat pe hotnews.md a analizat și a încercat să înțeleagă ce oferte de vot au orășenii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit acestuia, din 19 candidați înregistrați, locuitorii capitalei au de ales între doi: Victor Chironda și Ion Ceban. Anume ei ar răspunde exigențelor existente acum.

„Până ce avem de ales dintre doi jucători – Ion Ceban și Victor Chironda. Programul lui Victor Chironda e încă plin de goluri, dar tânărul învață. Poate vor învăța de la el și ceilalți competitori mai vârstnici, care se laudă cu succese și realizări în trecut. Cel mai probabil oamenii vor improviza când vor ajunge la primărie. Vor face ce le trece prin cap, apoi vor încerca să ne convingă că noi avem nevoie de ceea ce fac ei. Iar noi vom rămâne cu problemele noastre, care devin tot mai multe și mai grele. Dacă vom rămâne în Chișinău”, scrie autorul editorialului.

Totodată, acesta susține că va vota pentru un program, nu pentru promisiuni. Acesta își dorește transport care circulă conform unui program, parcuri pline de copii, drumuri bune și trotuare amenajate.

„Am hotărât că voi vota program. Am obosit de lupte în Chișinău. Vreau lucruri simple. Vreau oraș curat. Fără mirosuri. Vreau transport modern, care circulă după program. Vreau să văd drumuri și trotuare bune. Vreau tinerii să meargă să lucreze în grădinițe, școli și spitale – să aibă salarii bune acolo. Vreau tinerii să primească loturi de pământ și sa-și construiască case. Și primăria să-i ajute. Vreau parcuri pline de copii. Și am niște frici. Acum în Chișinău sunt de 2 ori mai putini studenți. Și liceenii pleacă. Dacă nu se schimba atitudinea primăriei – ma tem ca peste 4 ani nu va mai avea cine pleca”, își încheie autorul editorialul.

Articole asemănătoare

Back to top button