fbpx

Obiectivul democraților, anunțat de Plahotniuc: Moldovenii să rămână acasă și să aibă aici tot de ce au nevoie

Liderul democraților, Vlad Plahotniuc, anunță că formațiunea pe care o conduce și-a pus drept obiectiv ca prin reformele demarate să creeze condiții pentru ca moldovenii să rămână acasă și să nu fie nevoiți să plece peste hotare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Democratul susține că, în perioada campaniei electorale, a observat că angajaţii întreprinderilor din ţară resimt deja efectele benefice ale reformei fiscale adoptate recent în Parlament.

„Atât conducerea întreprinderilor, cât și angajații resimt efectele reformei fiscale, dar și ale altor măsuri promovate de #PDM. Printre oamenii cu care m-am văzut, programul #PrimaCasă e foarte popular. Mulți ȋși doresc creșterea limitei de vârstă pentru beneficiari, o idee interesantă, care merită analizată.

Ȋn discuții, am mai observat că sistemul bugetar a început să devină atractiv pentru salariații din privat, datorită reformelor și creșterilor de venituri, iar asta mă bucură. Noi o să continuăm să venim cu proiecte și pentru mediul de afaceri, ca antreprenorii să se dezvolte și să poată mări salariile pentru lucrători”, menționează Vlad Plahotniuc într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook după ce a vizitat două întreprinderi din țară.

Articole asemănătoare

Back to top button