fbpx

O suburbie a Chișinăului este localitatea cu cea mai mare rată de vaccinare din R. Moldova

Conform ultimelor date ale Ministerului Sănătății, comuna Stăuceni din municipiul Chișinău este localitatea care a înregistrat o rată de vaccinare de peste 62%.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„M-am bucurat să văd că localitatea noastră înregistrează cea mai mare pondere pe țară. Acest lucru mă face mândru de noi toți, de responsabilitatea de care am dat dovadă și pentru faptul că am ales să credem în știință. Vaccinarea reprezintă singura opțiune pentru stoparea acestei pandemii”, a scris primarul de Stăuceni, Alexandru Vornicu, care le-a mulțumit angajaților din cadrul Centrului de Sănătate Stăuceni pentru muncă și dedicație.

„Doar vaccinându-ne vom putea depăși pandemia de COVID-19 și să revenim la o viață normală. Cei care încă nu ați reușit să vă vaccinați, vă îndemn să o faceți cât de curând posibil, or, beneficiile vaccinului sunt deja incontestabile”, a mai scris edilul.

Precizăm că, potrivit datelor oficiale ale Ministerului Sănătății, în Republica Moldova circa 850.000 de persoane sunt imunizate cu schema completă de vaccin anti-COVID. Nu este clar deocamdată care este numărul celor care s-au vaccinat peste hotare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button