fbpx

O rețea termică de la Telecentru, în plină reparație. Mai multe blocuri și grădinițe rămân temporar fără apă caldă

Din acest an, copiii din trei grădinițe și familiile din circa 30 de blocuri locative din cartierul Telecentru al capitalei vor avea parte de servicii de termoficare mult mai sigure și calitative.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În acest sens, Termoelectrica a început lucrările de modernizare a unui important tronson de rețea termică primară de pe șoseaua Hîncești.

Proiectul prevede înlocuirea a circa 500 de metri de conductă termică cu diametrul nominal de 500 de mm, care are o vechime de peste 30 de ani, cu una nouă, modernă și eficientă energetic. Decizia de realizare a acestor lucrări a fost luată din cauză că, în ultimii ani, pe acest segment au fost înregistrate mai multe avarii, în special în perioada rece a anului.

„Încrederea consumatorilor serviciilor Termoelectrica în calitate și siguranță este miza pe care ne bazăm deciziile de modernizare. Prin această lucrare, vom spori eficiența sistemului de termoficare și vom minimaliza riscul de avarieri în plin sezon de încălzire”, a menționat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

Lucrările de modernizare fac parte din Planul de Investiții pentru anul 2019 și vor dura până la sfârșitul lunii iunie. În contextul acestor lucrări, unele blocuri din șoseaua Hâncești, Drumul Viilor, Pietrarilor și Ialoveni sunt în deconectare de la serviciile de livrare a energiei termice pentru prepararea apei calde în perioada 20 mai – 12 iunie.

Articole asemănătoare

Back to top button