fbpx

O fetiță de doi ani a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc de locuit din Chișinău

O nouă tragedie în capitală. O fetiță de doi ani a căzut de la etajul șase al unui bloc din sectorul Ciocana al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Poliția a fost sesizată în seara zilei de ieri 22 februarie prin intermediul 112 în jurul orei 20:00, despre faptul că o minoră a căzut de la etajul șase al unui bloc de locuit de pe strada Mircea cel Bătrîn, scrie realitatea.md.

„La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de poliție Ciocana și un echipaj medical. Preliminar, poliția a stabilit că copila de doi ani împreună cu sora sa de 10 ani, fiind lăsate câteva minute fără supraveghere au urcat pe pervaz ( unde s-ar fi jucat). Mama acestora fiind în altă odaie, a auzit un zgomot, intrând a depistat că minora de doi ani a căzut pe acoperișul anexei de la etajul 1 al blocului de locuit. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, la moment se stabilesc toate circumstanțele producerii tragediei”, informează Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă, la moment se stabilesc toate circumstanțele producerii tragediei, anunță oamenii legii.

Articole asemănătoare

Back to top button