fbpx

O femeie din Criuleni, condamnată la 14 ani de pușcărie după ce a încercat să se răzbune pe amicul concubinului ei. Care a fost motivul conflictului?

O femeie din localitatea Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni a fost condamnată la 14 ani și șase luni de închisoare după ce l-a înjunghiat în piept pe amicul concubinului său, pentru că bărbatul l-ar fi convins pe ultimul să meargă la furat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit procurorilor, femeia l-a atacat pe bărbat cu intenția să-l omoare în momentul în care aceștia consumau băuturi alcoolice cu alte două persoane, în dimineața zilei de 26 decembrie 2018. Inițial, inculpata l-a agresat fizic, dar a fost potolită de cei care se aflau în ospeție la ea acasă.

Ulterior, femeia i-a aplicat spontan victimei două lovituri în piept cu cuțitul de bucătărie. Bărbatul a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale și a reușit să supraviețuiască.

Femeia are vârsta de 49 de ani și a mai fost condamnată anterior la închisoarea pentru tentativă de omor. Aceasta și-a atacat cu toporul concubinul precedent.

Acum, dacă sentința va rămâne în vigoare, inculpata își va ispăși pedeapsa pronunțată pentru ambele crime. La această etapă, la solicitarea procurorilor, femeia a fost plasată în arest.

Articole asemănătoare

Back to top button