fbpx

O femeie a dat echivalentul a 180 de euro pentru un iPhone de pe un site de anunțuri. Ce a găsit când a deschis cutia

Poliţiştii din Suceava au declanşat o anchetă penală, după ce o femeie din localitatea Braşca, Suceva, a comandat, în baza unui anunţ postat pe internet, un telefon mobil şi a primit în schimb o bucată de lemn, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, citați de Digi24.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit acestora, la scurt timp după ce realizarea tranzacţiei, vânzătorul şi-a şters contul de pe platforma de anunţuri.

„Din verificările efectuate, a rezultat că la data de 23 noiembrie 2023, ca urmare a vizualizării anunţului postat de un utilizator pe o platformă de anunţuri, femeia de 48 de ani a comandat de la acesta un telefon în valoare de 900 de lei. La data de 29 noiembrie 2023, în timp ce femeia se afla la locuinţa de domiciliu din sat Braşca – comuna Ilişeşti, a fost contactată de un angajat de la ghişeul unităţii poştale din Ilişeşti pentru a ridica coletul, a achitat suma de 900 lei (n. r. – RON), reprezentând contravaloarea acestuia, după care, deplasându-se la domiciliu şi desfăcând coletul a constatat faptul că în el se află două huse şi o bucată de lemn şi nu telefonul pe care l-a comandat”, au precizat vineri oficialii Poliţiei.

Femeia făcuse comanda pe 23 noiembrie, pentru un telefon Iphone 12 promovat de „Robert”, cu suma de 900 de lei, potrivit Monitorul de Suceava.

Femeia a încercat să discute, prin intermediul aplicaţiei de vânzări, cu bărbatul care postate anunţul pentru a cere explicaţii, însă nu a primit niciun răspuns, ulterior acesta ştergându-şi contul.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Articole asemănătoare

Back to top button