fbpx

O badantă din R. Moldova a violat-o pe bătrâna de care ar fi trebuit să aibă grijă. Decizia instanței de judecată

O îngrijitoare din Republica Moldova a fost condamnată la 9 ani de închisoare, pentru că ar fi violat o italiancă de 93 de ani, de care ar fi trebuit să aibă grijă. Femeia de 37 de ani trebuie să plătească și despăgubiri de 25.000 de euro pentru trauma produsă și, odată ce își va ispăși pedeapsa cu închisoarea, va fi deportată din Italia, anunță La Nazione.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat pe 1 noiembrie 2021, prima zi de lucru a moldovencei în casa pensionarei din Firenze. Femeia fusese angajată ca badantă de copiii bătrânei, la recomandarea unei asociații. Italianca, deși în vârstă de 93 de ani, era lucidă, doar că se deplasa cu dificultate.

Rămase singure în casă, îngrijitoarea ar fi imobilizat-o pe pat pe bătrână spunându-i că trebuie „să scoată diavolul din ea”, după care ar fi violat-o, scrie presa din Italia. Seara, femeia le-a povestit copiilor ce s-a întâmplat și a decis să-i facă îngrijitoarei plângere la poliție.

Pentru fapta sa, badanta din Republica Moldova a fost condamnată de instanță la 9 ani de închisoare și deportarea din Italia după ispășirea pedepsei. În plus, Tribunalul din Firenze a decis și plata unor daune morale în valoare de 25.000 de euro.

Articole asemănătoare

Back to top button