fbpx

Nuntă secretă în showbiz: Marile vedete care s-au căsătorit fără să ştie nimeni, erau de ani de zile împreună

Veste incredibilă în showbizul internațional. Una dintre cele mai reputate actrițe s-a căsătorit în mare secret cu partenerul ei de viață. Cei doi amorezi formează un cuplu de mulți ani de zile și, înainte de Revelion, au decis să spună cel mai important DA din viața lor, în fața ofițerului stării civile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ashley Olsen s-a căsătorit la 36 de ani

Ashley Olsen nu are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute actrițe ale anilor 90, alături de sora ei geamănă, Mary-Kate Olsen.

Frumoasa roșcată a intrat în anul 2023 în postura de femeie proaspăt căsătorită. Faimoasa actriță a anilor 90 a decis să se mărite cu Louis Eisner, iubitul ei mai tânăr cu doi ani de zile decât ea.

Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de mai mult timp, însă și-au ținut relația departe de ochii celor curioși, până acum, scrie Playtech.

Actrița și soțul ei și-au unit destinele pe data de 28 decembrie, într-o vilă privată din Bel-Air, având o ceremonie intimă de numai 50 de persoane, la nuntă fiindu-le alături doar persoanele cele mai apropiate.

Cine este soțul celebrei actrițe

Louis Eisner este un artist american, originar din California. Mama lui, Lisa Eisner, este un renumit fotograf și un designer de bijuterii celebru. Soțul actriței Ashley Olsen în vârstă de 36 de ani s-a născut pe data de 31 iulie 1988.

Ashley Olsen și soțul ei sunt împreună din anul 2017, însă au avut parte de foarte puține apariții împreună în public, preferând să-și trăiască povestea de iubire departe de luminile reflectoarelor și camerele fotoreporterilor.

Cele două vedete au apărut pe covorul roșu, împreună pentru prima dată, în septembrie 2022. Evenimentul a onorat o sărbătoare pentru Young Eisner Scholars, o organizație nonprofit fondată de tatăl lui Eisner, avocatul Eric Eisner, care a fost cândva președintele companiei David Geffen.

Anul trecut, Eisner a împărtășit o fotografie rară a iubitei sale în timp ce se plimbau împreună, faimosul designer purtând o macetă pe un traseu de drumeție. Sora geamănă a lui Ashley, Mary-Kate Olsen, a divorțat anul trecut de fostul ei soț, Olivier Sarkozy.

Articole asemănătoare

Back to top button