fbpx

„Nu trebuie să rămânem ostatici ai evenimentelor respective”. Mesajul lui Dodon la împlinirea celor 27 de ani de la începerea conflictului armat de pe Nistru

În contextul împlinirii celor 27 de ani de la începerea conflictului de pe Nistru, Igor Dodon a transmis moldovenilor o adresare. Președintele țării a menționat că în această zi, pe lângă faptul că în țara noastră s-au produs evenimente tragice, Moldova a primit șansa să devină un stat democratic și economic dezvoltat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Șeful statului susține că trebuie să păstrăm în memorie acele zile dramatice din istorie, dar, simultan, nu trebuie să rămânem ostatici ai evenimentelor respective, iar aceste amintiri nu sunt suficiente pentru îmbunătăți calitatea vieții oamenilor.

„Principala sarcină la zi a politicienilor moldoveni este grija pentru cetățenii de rând și schimbarea efectivă în bine a situației din țară. Acest lucru îi privește mai ales pe politicienii pentru care cetățenii și-au dat votul în alegerile parlamentare din 24 februarie curent. În această zi îi îndemn pe toți cetățenii țării, toate forțele politice, societatea civilă, să se unească sub auspiciile obiectivului nostru comun – edificarea statului independent, liber și democratic – Republica Moldova”, transmite președintele.

Articole asemănătoare

Back to top button